Make-up

Benefit HOOLA Bronzer

Menig beautyblogger zweert erbij, maar de Benefit HOOLA bronzer heeft nu pas zijn weg gevonden naar mijn beautytafeltje. Very late to the party – zacht uitgedrukt zelfs nog – maar oh, zo verliefd geworden na ‘m eens op m’n jukbeenderen gezien te hebben. Leve de Sephora-Benefit-counters, leve de (fake) zonnegloed op m’n snoet! Net op tijd voor de lente!

Benefit HOOLA

Ik had altijd een oprechte schrik van deze bronzer, omdat hij er in de verpakking zo oranje lijkt uit te zien. Schijn bedriegt, want HOOLA heeft absoluut geen oranje ondertoon én is de kleur niet te donker voor mijn lichte huid. Dat hij mat is, is een pluspunt. Hij ziet er zo véél natuurlijker uit dan de andere bronzers uit mijn stash.

Hoewel dit een travel size is – 4gr, de full-size is 8gr – is de verpakking eigenlijk nét hetzelfde. In ‘t deksel van het doosje zit een klein spiegeltje voor on-the-road touch-ups. Ook zit er – net zoals bij de full size – een klein kwastje in het kartonnen doosje, waarmee je Hoola kunt aanbrengen.

Benefit HOOLA

Eerlijk is eerlijk, die kwast gebruik ik eigenlijk niet, maar ‘t is wel handig om bijvoorbeeld je neus of jukbeenderen te shapen. Mits ‘contouren’ absoluut niet aan mij besteed is, heeft dit kwastje heel weinig nut. Maar goed, leuke extra toch? Zeker voor een ‘travel’ size!

Om het subtiele effect even aan jullie te laten zien, heb ik voor de verandering nog eens een selfie genomen. Ik breng bronzer altijd het felst aan naast m’n wangen en een klein beetje op m’n jukbeenderen & wangen zelf. Zo lijken m’n wangen – in mijn hoofd toch – iets minder bol, en lijkt de rest van m’n gezicht iets minder bleek.

Benefit HOOLA

En geloof me, met een streepje strategisch geplaatste bronzer zie je er plots héél wat bruiner uit. Ik draag hier de Clinique ‘Beyond Perfection’ Foundation in de lichtste kleur ‘Alabaster’ .. En toch, toch zie ik er best wel ‘gebronsd’ uit.

Hier in een iets andere belichting, waar je iets duidelijker de bronzer ziet zitten .. Behoorlijk subtiel hé?

Benefit HOOLA

De full-size van 8 gram is te koop voor 33 euro, de travel-size voor 15 euro. Ik kocht mijn exemplaar bij sephora, maar je kan Benefit ook kopen bij Galleria Inno, Benefit-counters bij Douglas en héél soms in de parfumerie!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Benefit HOOLA Bronzer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *