Make-up, Winactie

Ben jij een echte Duivelse fan? Winactie!

Mocht je ’t gemist hebben: de WK-Gekte komt er aan! Zelf ben ik best wel een grote voetbalfan – ik heb immers tien jaar een match-abonnement gehad bij Club Brugge – en kijk ik al sinds het aantreden van de Rode Duivels in het WK in Japan steevast naar elk EK & WK. Wie ooit zei dat meisjes niets van voetbal kenden, kende er zelf duidelijk niets van!

Tijdens het vorige WK trokken we steevast naar ’t Zand in Brugge om de matchen van de Rode Duivels op groot scherm te volgen, maar door m’n zwangerschap moet ik het supporteren voor onze Nationale Ploeg nu vanuit m’n luie zetel gaan doen. Maar, pas op! Ik ben goed voorbereid!

Kruidvat Duivelse Fans

Bij Kruidvat kan je er al een tijdje niet meer naast kijken. Zwart-geel-rode truitjes, sjaals, vlaggen, .. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in huis om als dé twaalfde man achter onze ploeg te gaan staan. Maar, als beauty liefhebber wil ik toch ook een beetje in thema blijven natuurlijk. Gelukkig hebben ze heel wat leuke make-up spullen in assortiment zitten, waar je als Duivelse Fan mee aan de slag kunt gaan.

Wat dacht je van het omdopen van je nagels tot een Nationale Driekleur? Of een ooglook met Duivelse allures? ’t Kan allemaal hé!

Kruidvat Duivelse Fans

MAAR! Supporteren doe je niet alleen, en daarom wil ik graag een andere ‘Rode Duivels’-fan blij maken met een eigen pakketje make-up producten, helemaal in thema van onze Nationale driekleur! Wat zit er in dit Duivelse Beautypakketje?

 • Essence: Lash Princess Mascara
 • Essence: Long Lasting Eyeliner in ‘Young & Free’
 • Essence: My Must Haves ‘Dare to Shine’ Oogschaduw
 • Essence: ‘Taste The Red’ Waterproof lipliner
 • Catrice: ‘Red my lips’ Lipstick
 • Catrice: ICONails in de kleuren ‘Black to the Routes’, ‘Don’t judge a nail by its color’ & ‘All about that red’
 • Kruidvat Duivelse Fans

  Meedoen kan op twee manieren. Laat ofwel een reactie na hieronder met wat jij gaat doen om de Nationale Ploeg een hart onder de riem te steken, of doe mee op Instagram. It’s that simple! De winactie loopt tot 10/06, zodat het pakketje mooi op tijd is voor de eerste WK-match van onze Duivels!

  Ik wens alle deelnemers ontzettend veel succes! En onze Duivels natuurlijk ook .. !

  Groetjes,

  Laura

  12 thoughts on “Ben jij een echte Duivelse fan? Winactie!

  1. Ik doe heel graag mee! Vanaf volgende week komen de vlaggen hier weer boven! Elke match wordt hier samen gekeken! Iedereen met zijn rode shirt aan. Hapjes, drankjes!
   En de driekleurstift op het gezicht uiteraard!!

  2. Ik supporter vrolijk mee vanaf mijn luie zetel, met echte “Belgische” hapjes binnen handbereik!
   Vhipjes in frietvorm, gehaktballetjes, “deviled eggs” en rode ketchup! 😀
   (ik hou niet zo van mosterd en zwarte saus kan ik niet meteen verzinnen, haha)
   Maar het gaat om het idee! Go Duivels! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *