herome, nails

Begin van een nieuw tijdperk – Part IBegin van een nieuw tijdperk – Part I

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,
LauraHerôme Nail Hardener – Sensitive

Zoals mensen uit mijn vriendenkring wel weten, ben ik een fervent nagelbijtertje geweest .. Dit heeft mijn nagels geen goed gedaan natuurlijk. Nu ik toch min of meer gestopt ben met prutsen & bijten, heeft een ander spook zich aangediend..

SCHEUREN !!
Het jarenlange geknabbel heeft ervoor gezorgd dat mijn nagels broos zijn, ze zeer traag groeien en wanneer ze dan EIN-DE-LIJK de gewenste lengte bereiken, genadeloos afscheuren. Ook mijn nagelriemen zijn beschadigd. Drama’s als je het mij vraagt !!
Gelukkig heb ik toch wat connecties die af en toe afkomen met een leuk ideetje of voorstel. Een van deze lieve mensen raadde mij aan om eens de collectie van Herôme te gaan gebruiken. Deze nail-hardeners bestaan in drie verschillende varianten: Sensitive, Strong & Extra Strong. Na wat ge-google en getwijfel, besloot ik voor de Sensitive-versie te gaan, dit omdat de sterkere versies blijkbaar erg gaan branden bij beschadigde nagelriemen.

Werking

De sterkere varianten beloven een resultaat binnen de twee weken. De sensitive-versie (die minder chemicaliën bevat) maakt zich echter sterk dat mijn nagels binnen de drie weken tot 200% steviger zullen zijn. Ik ben benieuwd ..
Hoe werkt dit product?
Hier heb ik ééntje van internet moeten stelen, met flits krijg ik immers geen mooi voorbeeldje van hoe het doosje/flesje eruitziet - Sorry snorry!
Hier heb ik ééntje van internet moeten stelen, met flits krijg ik immers geen mooi voorbeeldje van hoe het doosje/flesje eruitziet – Sorry snorry!
  • Dag 1: Breng een laag Nail Hardener aan.
  • Dag 2: Breng een tweede laag Nail Hardener aan.
  • Dag 3: Verwijder de laagjes met een nagellakremover (zonder aceton!) en breng een laagje Nail Hardener aan.
  • Dag 4: Breng een tweede laagje Nail Hardener aan.

Resultaat na één week

Op de foto zie je hoe mijn nagels er vandaag uitzien. Door de doorzichtige nagellak zien ze er alvast véél gezonder uit. Ik nam even de proef op de som toen er geen lak opzat (tussen twee beurten door) en ze beginnen toch merkbaar steviger te worden. Helaas had één nageltje minder geluk. Ik ben blijven haperen op het werk donderdag, met een afgescheurde nagel tot gevolg. Na deze kuur zou dit niet meer mogen gebeuren! Thumbs up ..

Nagels Na

Intussen heb ik de hele kuur doorlopen. Mijn definitieve oordeel vind je hier.Wat vinden jullie? Zien jullie verbetering?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Begin van een nieuw tijdperk – Part IBegin van een nieuw tijdperk – Part I

  1. Proficiat met je blog!
    Ik ben ook een beginnende blogger uit Brugge. Er zijn niet zoveel Belgische Beautybloggers te vinden terwijl er in Nederland enorm veel zijn. Dus het is altijd leuk om een nieuwe Belgische beautyblogger erbij te zien. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *