Make-up

Becca Prismatic Amethyst

Als je ‘t mij vraagt, heeft het Amerikaanse merk Becca de meest prachtige highlighters op de markt. De textuur, de pigmentatie én de packaging zijn ‘to die for’. Heel de wereld ging overstag voor de ‘champagne pop’ en ook ik kon niet wachten om met deze kleur – die in mijn Jacklyn Hill paletje zat – aan de slag te gaan. Maar .. Toen ik hun limited edition ‘Prismatic Amethyst’ zag, wist ik dat dit m’n nieuwe grote liefde zou worden.

Becca Prismatic Amethyst

Waarom, you might ask? Wel, ik denk niet dat ik de enige ben die soms wat in de knoei ligt met de ‘warme’ highlighters. Becca-Kleuren als ‘champagne pop’ en ‘prosecco pop’, maar ook de ‘Glowcomotion’ van W7 hebben een eerder warme ondertoon, en dat vloekt soms een beetje met mijn koele huidskleur. Ik moet het meer hebben van koelere tinten, zoals de glow van de ‘Wild Rose Shimmer Brick‘ van Bobbi Brown & de ‘Incandescent Light‘ van Hourglass. En sinds kort ook deze Prismatic Amethyst!

Becca Prismatic Amethyst

Becca Prismatic Amethyst

Zijn lavendel-achtige kleur is een beetje uniek in de make-up scene. Hij bevat duo-chroom pigmenten die telkens veranderen in het licht wanneer je beweegt. Met tinten van witgoud, violet en roze, geven ze een subtiele glans aan lichte huidtypes en geven ze een natuurlijke, koele glow. Just what I need.

Becca Prismatic Amethyst

Enig minpuntje? Vergeleken met de andere highlighters, vind ik deze vrij poederig, waardoor je best wat fallout hebt in je doosje. An sich wel jammer, maar met de juiste brush kan je dit tot een minimum beperken. Hoe dan ook, I’m a fan! Jij ook?

In België koop je Becca ‘t best online via cult-beauty, waar je £32 betaalt. Ik kocht hem bij Sephora in Parijs Champs-D’Elysées, waar hij te koop was voor €36,50.

Groetjes,

Laura

14 thoughts on “Becca Prismatic Amethyst

  1. Ik heb net heeel veeel woorden gelezen die ik niet kende.
    Wel leerzaam haha!!
    Nog steeds weet ik er niet veel van maar het doosje ziet er mooi uit!
    De inhoud ook dit zou ik bijna niet willen aantasten met die mooie lijntjes

  2. Ziet er een prachtige highlighter uit, maar naar mijn mening al vrij duur! Ik ben aan het experimenteren met make up maar ik heb de stap naar een highlighter nog niet kunnen zetten!

  3. Het ziet er super de luxe uit. Zelf gebruik ik zelden make up. Dus een product met deze prijs is aan mij niet besteed. Ik zou het nooit op maken en na een paar maanden vind ik het toch wat onhygiënisch, dan verdwijnt het in de vuilnisbak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *