Make-up

Becca & Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Na een jaar van bouwen, verbouwen, meubels aanschaffen en facturen betalen is het niet altijd makkelijk om voor de Kerstperiode total-loss te gaan. Ik probeer elke maand een stukje van mijn loon aan de kant te zetten voor onze reizen – want ja, wij zijn ook maar gewone werkmensen – maar ook voor cadeautjes voor mezelf. Jullie zagen al mijn MAC ‘Nutcracker Sweet’ Skin Perfector die ik voor Sinterklaas kocht voor mezelf, maar mijn Kerstcadeautje was toch van een ander kaliber ..

De titel zegt het al, en ook op instagram maakte ik er geen geheim van: onder mijn Kerstboom lag het ‘Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette’. Wellicht het meest gehypte merk van dit moment, maar dat is helemaal terecht!

Becca Skin Perfector Palette

Ik stond al een tijdje in twijfel om de ‘Champagne Pop’ Shimmering Skin Perfector aan te schaffen, maar ik vond ’t toch een beetje duur in aanschaf. Goed dat ik gewacht heb, want in het paletje zit niet alleen deze ‘Champagne Pop’, maar ook nog de ‘Prosecco Pop’ Shimmering Skin Perfector en drie blushes. En dat voor nog geen twintig euro extra. Want euh, eigenlijk ben ik wel best een vrek hoor ..

Becca Skin Perfector Palette

Bovenaan zie je de drie blushes ‘Rosé Spritz’ (een ‘Luminous’ Blush, eentje met shimmers), ‘Amaretto’ (een minerale, matte, perzikkleurige kleur) & ‘Pamplemousse’ (een minerale, dieproze kleur).

Becca Skin Perfector Palette

De onderste rij bestaat uit 2 highlighters: de welbekende ‘Champagne Pop’ met een perzikkleurige ondertoon en ‘Prosecco Pop’ met een gouden ondertoon.

Becca Skin Perfector Palette

Becca Skin Perfector Palette

Hoewel Becca nu niet zo zeer als ‘high-end’ make-up bestempeld wordt, voelt dit Face Palette aan als pure luxe. De spiegelende verpakking is een b*tch om te fotograferen – vandaar ook de vreemde foto-hoeken dit keer – én voor vette-vingergevoelige-vriendinnetjes maar ’t is o zo mooi! Iets wat ik écht leuk vind.

Becca Skin Perfector Palette

Ben ik blij dat ik de full size Becca ‘Champagne Pop’ heb ingeruild voor dit exemplaar op m’n wishlist? Volmondig JA! Afhankelijk van de look gebruik ik afwisselend ‘Prosecco Pop’ & ‘Champagne Pop’, en ook de blushes zijn al allemaal eens gebruikt geweest in de afgelopen dagen. Beste make-up aankoop in maanden!

Dit ‘Becca & Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette’ haalde ik bij Sephora in Rijsel, en ik betaalde er €54,20. Je kan ‘m online ook bestellen via Space.NK of via de online website van Sephora

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Becca & Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *