Beauty Bin

Beauty-Bin #3

Zijn we niet allemaal een beetje nieuwsgierig naar wat een ander zoal gebruikt van make-up & verzorgingsproducten? Ik had de vervelende gewoonte om eigenlijk alle ‘restjes’ op te sparen wanneer ik geen back-up van een product had staan, maar omdat je nu eenmaal ooit eens het product moet opmaken, besloot ik deze rubriek in het leven te roepen. Niet alleen geef ik jullie zo een kijkje in mijn beauty-‘vuilnisbak’, maar ik ga er effectief méér producten door opmaken! Win-win, niet?

Beauty Bin 1

Het lijkt me verstandiger om elke post zo’n vijf producten te bespreken, zowel om het artikel niet te lang te maken, en om ervoor te zorgen dat er toch op regelmatige tijdstippen zo’n artikel online kan komen. Nu, enough mindless chit-chat! Wat zat er deze keer in mijn ‘Beauty Bin’?

Batiste Dry Shampoo ‘Floral’

What can I say? Batiste is voor mij hét topmerk als het op droogshampoo aankomt. Ze hebben zoveel verschillende geuren, texturen en verpakkingen, dat het altijd een hele ontdekking is als ik in een winkel kom waar ze het volledige assortiment hebben. Minpuntje, die winkels liggen meestal in het buitenland ..

Beauty Bin 1

Maar goed, de naam ‘Floral’ verklapt eigenlijk al wat je van deze droogshampoo mag verwachten. De verfrissende & reinigende kracht van de doorsnee Batiste-droogshampoo, maar dan met een heerlijk bloemige geur. Ook om je haar wat extra volume te geven, ben je bij deze droogshampoo aan het goede adres. Wel een kleine traan weggepinkt toen deze leeg was, want deze kocht ik in Londen vorig jaar. In België nog nergens gevonden ..

Sanex ‘Dermo-Sensitive’ Roll-On Deodorant

Sanex is een merk dat ik al jaren trouw gebruik. Een van de vaste producten in mijn badkamerkastje is deze ‘Dermo-Sensitive’ roll-on deodorant. Zoals jullie weten kan m’n huid nogal heftig reageren op parfum en consoorten, dus als ik weer eens last heb van zo’n aanval, is dit de enige deodorant die ik kan verdragen.

Beauty Bin 1

De geur is heerlijk, de werking is goed, dus wat kan een mens meer vragen? Tegenwoordig ben ik trouwens ook steeds meer te vinden voor het ‘Roll-On’-gedoe. Ik gebruik nog steeds de Organic Essence Deodorant, in combinatie met deze van Sanex. Deo’s in sprayflacons vind je in mijn kast quasi niet meer terug. Dat compenseer ik (spijtig genoeg ..) met heel wat andere spuitbussen..

L’Oreal Nude Magique ‘Eau de Teint’ Foundation SPF18

Deze foundation heb ik altijd met héél veel plezier gebruikt, maar door een overaanbod in mijn stash, belandde deze achteraan in mijn badkamerkastje. Toen ik echter doorhad dat deze bijna kwam te vervallen, besloot ik ‘m volledig op te maken. Want, beste lezer, deze foundation verdient géén roemloos afscheid.

Beauty Bin 1

De textuur is heerlijk licht, de afwerking is subliem én de prijs valt echt goed mee. Lees er maar eens mijn review op na! Het is in het begin wat wennen om ermee aan de slag te gaan, maar eenmaal je doorhebt hoe ‘t werkt, is het echt een zegen om mee te werken. Ik ga alvast een nieuwe halen als ik in Frankrijk ben, want in België verkopen ze de allerlichtste kleur (niet deze ‘Warm Ivory’ trouwens) niet. Bleh!

Rainpharma Sugar Scrub in ‘Calming Botanical Touch’

Net zoals bij de foundation het geval was, had ik bij deze heerlijke Sugar Scrub van Rainpharma nog maar nét (want de geur begon al wat te veranderen) door dat hij voorbij z’n houdbaarheidsdatum ging. Niet omdat ik ‘m niet goed vond – verre van zelfs – maar dit is zo’n product waar ik zonder back-up geen afscheid van kan nemen. Herinneren jullie je immers nog mijn lovende artikel?

Beauty Bin 1

Dit is bij far de beste Sugar Scrub die ik OOIT in mijn bezit heb gehad. Niet alleen omwille van de ‘Calming Botanical Touch’-geur, maar vooral omdat de suiker je huid licht scrubt én dat het verandert van textuur eenmaal het in contact komt met water. De emulsie die dan ‘tevoorschijn’ komt, is zooooooo voedend voor je huid! Hiervan heb ik wél een backup, maar in ‘a Zest of Happiness’. Niet helemaal ‘t zelfde dus!

Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo

De shampoo die ‘t langst in m’n douche bleef staan (lees: die ik het minst heb geswitcht) moet toch wel deze van Yves Rocher zijn. Intussen al m’n tweede fles, maar mits ik opnieuw geen back-up voorhanden had, duurde het een tijdje vooraleer ik de laatste druppeltjes uit de flacon wilde duwen.

Beauty Bin 1

Deze shampoo is ideaal voor dagdagelijks gebruik als je droog of fijn haar hebt. Hij voedt, ontwart en doet je haar glanzen, maar niet in die mate dat je er niets meer mee moet doen. Soms wissel ik af omdat ik meer volume wil, meer voeding wil of m’n haar beschadigd is, maar voor een ‘gewoon’ wasje is deze perfect. Ook de ‘nutty’-geur zal daar wel voor iets tussen zitten denk ik!

Zijn jullie ook zo’n suckers als het op het vlak van producten opmaken komt? Ken je enkele van deze producten of waar willen jullie nog een uitgebreide review van zien voorbij komen? Let me know!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Beauty-Bin #3

  1. Ik maak echt super graag producten op en prop altijd alles in één super lang artikel op het einde van de maand. Het zijn ook mijn favoriete artikels om bij anderen te lezen omdat het inderdaad fijn is om te zien wat anderen zoal gebruiken. En zo’n artikel is toch altijd een overload aan minireviews, erg leuk! 😀

  2. Ik heb echt hetzelfde probleem als jou blijkbaar! Dus het wordt misschien eens tijd dat ik een voorbeeld neem aan deze artikels en dit ook ga doen!! Want ik heb ook echt veel producten die ik eens moet opmaken! Ik ben al langer benieuwd naar de eau de teint dus die lag ik pas van mezelf kopen als ik een nieuwe foundation nodig heb! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *