Make-up

BE Creative – My Top Picks

Het is alweer zo’n drie jaar geleden dat Ici Paris XL zijn eigen make-upgamma lanceerde: Be Creative Make-up. Een betaalbaar merk, dat toch enigzins luxe uitstraalt én met een onberispelijke kwaliteit. Wist je trouwens dat de verkoopsters bij Ici Paris XL mee de trends van dit merk bepalen? Wie kent immers beter dan hen waar de klant naar op zoek is?

Be Creative

Waar het merk eigenlijk vrij kleinschalig begon, is het assortiment intussen enorm groot geworden. Ook ik heb al verschillende producten van het merk, maar tot mijn eigen verbijstering is het merk quasi nog niet aan bod gekomen op Essential Honesty. Tijd om dit merk toch wat meer in de bloemetjes te zetten. Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten van dit merk. Mijn drie ‘top picks’ als het ware!

Highlighting Powder (€17,95)


Even een minuutje stilte. Wat. Een. Prachtige. Vormgeving! Ze hadden reeds een blush in dezelfde trend, maar deze kleuren zijn zo gekozen dat ze precies een sunkissed-afterglow geven. Ideaal om zo toch nog een beetje zomer op je snoet te toveren. Ik gebruik ‘m eigenlijk meer als blush dan als highlighter. Zo zie ik er toch stiekem een beetje gebruind uit, zonder te overdrijven.

Be Creative

Be Creative

Het poeder zelf bevat onder andere parelmoerpigmenten die een super natuurlijk lichtgevend effect en een subtiele glans aan de huid geven, én is verrijkt met vitamine A & E, antioxidanten en andere huidverzorgende elementen.

Contouring Duo (€16,95)


Ook veel gebruikt deze zomer: deze contour-kit! Hoewel ik er al duizend-en-één liggen had, vond ik deze een absolute meerwaarde in m’n stash. Het donkere poeder is i-de-aal om schaduw aan te brengen in je gezicht om het zo te contouren. Vaak vind ik deze poeders iets te oranje voor mijn, maar deze is gewoon bruin en bijgevolg iets natuurlijker. Het highlighting-poeder is trouwens héél naturel.

Be Creative

Backstage Eyeshadow Palette (in stores soon ..)


En dan eentje die stiekem nog niet in de winkel ligt, maar wél al gebombardeerd is tot een van de grote favorieten van de zomer: het ‘backstage palette’. Veel kan ik er nog niet over kwijt, maar hier zie je ‘m toch al eens in vol ornaat!

Be Creative

Twaalf kleurtjes die je eindeloos met elkaar kan combineren, gaande van neutrale aardetinten, tot knallend groen en metallic blauw! Laat ons zeggen dat ik met de groene kleurtjes al héél mooie looks heb kunnen maken! Ook zit er een handige 2-in-1 brush in het oogschaduwpalet (de nummer 8) waarmee je de oogschaduw kunt aanbrengen. Awesome!

Be Creative

Be Creative

Neem zeker eens een kijkje tussen de producten van het merk als je nog eens een Ici Paris XL binnenwandelt! Wie weet vind jij ook enkele ‘hidden gems’.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “BE Creative – My Top Picks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *