BBB-collab, Video

#BBB-Collab: Secret Santa Unboxing!

Een nieuw jaar, daar hoort toch ook een nieuwe BBB-collab video bij? Samen met enkele leden van de collab‬ hielden we een soort van Secret Santa. Wat dat is? Je krijg van een ‘onbekende’ – in dit geval niet zo onbekend natuurlijk – persoon een pakketje toegestuurd. How cool is this?!

Pupa Cat

Benieuwd wie mijn Secret Santa was en wat ze mij opstuurde? Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande video! Mijn eerste video uit het nieuwe huis én met mijn bril op .. Spannend!

Benieuwd naar wat mijn collega-bloggers in hun pakje vonden? Houd dan zeker hun blog in de gaten. Sommigen hebben ‘t al gepost, anderen moeten hun pakje nog openen! Neem zeker eens een kijkje!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “#BBB-Collab: Secret Santa Unboxing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *