BBB-collab, Video

BBB-Collab: Onze ‘Holy Grails’

Elke blogger heeft wel een Holy Grail. Geen magische gouden kelk als in de letterlijke zin van het woord, maar een product waar je écht niet meer zonder kan. Voor de een is dat een foundation, voor de andere een handcrème, maar wat het ook moge zijn: voor die blogger is het on-mis-baar!

BBB Collab HG

Zelf ben ik ook altijd ontzettend benieuwd naar de holy grails van andere beautybloggers, dus je kan je wel voorstellen dat ik super blij was toen onze allereigenste Beauty Blogger Collab besloot om een filmpje te wijden aan dit onderwerp. Ik dook in m’n beautykast en maakte een ‘inventaris’ van wat ik allemaal als onmisbare producten zag. Benieuwd welk product het gehaald heeft, en wat de holy grail is van mijn collega’s?

Wij zijn:

Steunen jullie de BBB-collab al? Volg zeker ons kanaal als jullie meer van ons willen zien in de toekomst!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “BBB-Collab: Onze ‘Holy Grails’

  1. Wat leuk zo’n collab van Belgische bloggers! Vind het fijn dat België bloggend zijn weg begint te vinden, ik ben fan! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *