Bad Buy, dryshampoo, Garnier

Bad Buy: Garnier Ultra Doux Droogshampoo

Je kent dat gevoel, iets kopen met torenhoge verwachtingen, maar achterblijven met een ‘meh’-gevoel en vooral een pijnlijk lege plek in je portemonnee! De zogenaamde ‘bay buys’ ! Hier wil ik graag een nieuwe rubriek van gaan maken, om te tonen dat het toch niet altijd rozegeur & maneschijn is op deze blog! Gelijkaardige artikelen zal je kunnen terugvinden onder de tag ‘bad buy’.

Vandaag op mijn zwarte lijst: een droogshampoo! In het begin stond ik sowiso wat sceptisch tegenover het gebruik van droogshampoo’s maar nu het winter is en ik regelmatig een muts begin te dragen, wordt mijn haar heel wat sneller vettig dan normaal. Door dat ik erg fijn haar heb is elke dag wassen niet echt aangewezen, dus is een droogshampoo wel gemakkelijk. Normaal gezien gebruik ik die van Batiste of Syoss, maar vorige week kwam m’n moeder thuis met een droogshampoo van het merk Ultra Doux!

P1010391

In het verleden ben ik altijd tevreden geweest over Ultra Doux! Hun shampoo’s & conditioners ruiken altijd super lekker, en in eerste instantie vond ik deze Droogshampoo met vanille ook héééééérlijk ruiken. Hij liet ook geen witte waas achter zoals andere droogshampoo’s dat doen, dus happy me! OF NIET??!

P1010392

Helaas pindakaas is deze Garnier Ultra Doux Droogshampoo voor mij geen droogshampoo maar een haarverfrisser! De geur is inderdaad erg lekker, en m’n haar neemt ook direct de zoete geur over maar voor de rest.. Er gebeurt helemaal niets! M’n haar wordt niet stugger, het wordt niet minder vet, neen.. Helemaal niets! Of, toch wel? M’n haar wordt er juist nog vettiger door! Dit kan toch helemaal niet de bedoeling zijn??? Gek toch, zeker voor zo’n merk?

P1010393

Gedaan ermee, ik heb’m direct terug in de kast gezet, achter slot en grendel, waar mijn miskopen thuishoren! De enige reden waarom ik ‘m eens zou uithalen is om de chemische geur van haarlak en haarspray te camoufleren. Maar voor de rest, nee dankjewel! Hier pas ik voor!

Jammer Ultra Doux, maar hier gaan jullie voor mij toch totaal de mist in hoor! Iemand wel positieve ervaringen met deze droogshampoo?

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Bad Buy: Garnier Ultra Doux Droogshampoo

  1. Ja droogshampoo’s zijn idd een apart product. Bij mij werkt de ene beter dan de andere. Die van Andrelon werkt bij mij totaal niet en die van Batiste mwa, ik heb ooit echt een heeeele fijne gehad, maar ik weet niet meer van welk merk dat was. HUILEN

  2. Wow nee, ik vind het goed dat droogshampoo wat makkelijker te verkrijgen wordt en een supermarktmerk ermee komt maar als het niet werkt, laat maar dan :p

  3. Ik heb deze ook. Bij mij maakt die mijn haar juist vettiger dan het al was. Een echte miskoop dus. Het ligt niet aan mij denk ik maar aan de ‘droogshampoo’ zelf want ik heb voor deze andere droogshampoo’s gebruikt en die werken perfect. Maar deze, nee nooit meer.. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *