Mommy

Baby News: Zeg het met een plantje ..

Wie mij volgt op instagram heeft het leuke nieuws misschien al vernomen, maar .. Mijn vriend en ik verwelkomen eind juni ons eerste kindje! Heel groot nieuws, dat je niet zomaar eventjes aan je familie, vrienden of collega’s laat weten. Neen, wij hebben ons uiterste best gedaan om dit op een originele, speelse manier te doen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over hoe ik m’n vriend wist te verrassen!

Dat mijn vriend vader ging worden, dat wist hij natuurlijk al, maar .. Tot de eerste echo is het voor hem natuurlijk allesbehalve evident geweest om zich echt ‘betrokken’ te voelen. Sure, hij hoort me voor de zoveelste keer overgeven op het toilet en is getuige van mijn moodswings en gevoeliger wordende lichaam, maar .. ‘t Kindje zit in mijn buik en niet in de zijne. Daarom wilde ik van de eerste fotootjes iets heel speciaal maken.

Greetz Plantje

Ik vroeg de fotootjes op bij de gynaecoloog en stopte ze in een leuk kadertje. Toch wilde ik nog iets extra doen. Maar wat? Op de website van Greetz.be stootte ik op een leuk en origineel plantenassortiment. Mijn vriend is dol op alles wat een beetje Zuiders is – onze lavendelplant is daar een mooi voorbeeld van – en toen ik de olijfplant zag staan, wist ik dat dit voor hem hét ideale cadeautje zou zijn. En, een plantje groeit ook hé, net als ons kindje! Mooie symboliek hé?

Greetz Plantje

Omdat hij totaal niet wist waarom er plots een grote Greetz.be-box voor hem geleverd werd, stak ik er nog een leuk kaartje bij. Wat er concreet opstond ga ik niet aan jullie neus hangen, maar laat ons zeggen dat hij héél blij er mee was!

Greetz Plantje

De olijfplant staat nu voorlopig in onze living naast het fotootje van ons ongeboren kindje, maar deze lente hopen we ‘m naar buiten te verplaatsen zodat ons terras er opnieuw iets ‘exotischer’ gaat op worden. Leuk toch?

Bestellen trouwens gaat heel makkelijk, je kiest je bloemen of plantje, geeft de datum in – kan behoorlijk ver in de toekomst trouwens – dat ze geleverd moeten worden, je kiest het leveradres – extra punten om bloemen te laten leveren op je partner’s werk -, betalen en ‘t is al gebeurd. Heel simpel dus. Er is ook een vrij ruime keuze aan boeketten, die allemaal aan €5,95 geleverd worden in een stevige doos. Geen enkel excuus meer om iemand niét in de bloemetjes/plantjes te zetten!

Naast bloemen en planten, biedt Greetz.be nog heel wat andere, persoonlijke geschenkjes aan waarmee je iemand kunt gaan verrassen. Neem zeker eens een kijkje op hun website, en laat jezelf – of iemand anders – verrassen!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Baby News: Zeg het met een plantje ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *