Annayake, Bodylotion

Annayake 24H Body Lotion

Een van de zaken waar ik in de herfst knettergek van word, is de droogheid van m’n onderbenen. ‘t Is een raar gegeven, want ik draag in de zomer óók lange broeken, epileer naar hartelust en vergeet super veel te smeren. Toch is het in die verdomde septembermaand dat de eerste tekenen van droge onderbenen de kop opsteken. Tijd om te gaan smeren. Vet & véél, zoals we in Brugge zeggen.

Ik vind het echter niet evident om dé perfecte bodylotion te vinden. Ofwel is ‘ie te vet, ofwel ruikt ‘ie te fel, ofwel voedt ‘ie niet genoeg .. Moeilijk te plezieren? Misschien, maar een bodylotion die ik al een tijdje wilde proberen zorgt op dit moment voor verlossing.

Annayake

Ik had al eventjes de Annayake 24H Body Lotion in m’n kast staan, maar er kwam altijd wel een andere lotion tussen. Tot ik effectief iets nodig had met extra hydratatie en zo terug in m’n beautykast moest gaan duiken. Direct geïntrigeerd, want de 24h-lijn is een volledig nieuwe productlijn die de belangrijkste behoefte van iedere opperhuid bevredigt: hydratatie! Ik gebruik op dit met véél plezier de dagcrème uit dit gamma, dus was het een kleine stap om ook deze bodylotion in m’n routine te introduceren.

Annayake

Met de wat ‘bekendere’ werkzame stoffen als hyaluronzuur, granaatappelextract en lipomoist -nu wou ik stiekem dat ik wat beter had opgelet in de Chemieles .. – zorgt deze bodylotion voor een ononderbroken hydratatie van de huid. Misschien toch wat verduidelijking (lees: thank God for google). Hyaluronzuur is een krachtig, hydraterend bestanddeel. Granaatappelextract stimuleert de werking van essentiële eiwitten voor de vochtsomloop van de huid. Lipomoist vormt een vochtinbrengend en beschermend laagje aan het oppervlak van de huid voor een langdurige hydratatie.

Hoewel ik na het google’en een super dikke crème verwachtte, bleek de lotion echt sneller in te dringen dan de gemiddelde voedende crème. Niet om direct erna in je kleren te springen (je hebt inderdaad wel het ‘laagjes’ gevoel na het aanbrengen van het product) weliswaar, maar wel ideaal om bijvoorbeeld te gaan smeren wanneer je ‘s avond net uit de douche komt en in je pyjama kan duiken. Guilty aan dit laatste trouwens!

Annayake

Ik merk trouwens wel dat m’n huid erg goed reageert op de 24H-lijn. De dagcrème elimineerde zowat alle droge plekjes in m’n gezicht, en ook deze bodylotion levert puik werk. Misschien toch eens wat meer gaan snuisteren in het Annayake-assortiment me dunkt!

De producten van Annayake vind je exclusief bij Planet Parfum. Deze bodylotion kost €34,50 voor 400ml, en zou ik aanraden voor mensen die echt last hebben van chronisch droge huid! It works!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Annayake 24H Body Lotion

  1. Haha, dat vind ik nu altijd het vervelende stukje aan smeren: dat ik daarna 10 minuten in de koude moet staan vooraleer ik in mijn kleren kan springen. Zeker in de herfst en winter is dat geen pretje! Ik heb van Annayake enkel een dagcrème en gezichtsreiniger, maar die ruiken beiden heel erg aangenaam en zijn ook super zacht voor mijn gevoelige huid. Ik moet nog door en kleine voorraad body lotions, butters en crèmes heen, maar daarna geef ik deze misschien wel een kans 🙂 xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *