Personal

An Essential Sneak Peek #6

Met veel plezier zie ik dat deze artikelen enorm goed gesmaakt wordt door jullie! Tot nu toe waren het enkel diegenen die mij op instagram volgden, die wisten hoe mijn leven er uit zag. In 2016 wilde ik jullie echter wat meer betrekken in mijn leven in deze wat persoonlijkere rubriek ‘an essenial sneak peek’. Geinspireerd op de vele ‘my life in pictures’-artikelen op andere blogs, maar dan met een eigen twist!

Mei 2016 zal eeuwigentendage herinnerd worden als de maand waarop we ontzettend veel getrakteerd werden op warm, stralend zomerweer. Ook zal het in mijn geval herinnerd worden als een maand waarin plezier, quality time en mooi weer, niet zo heel ver van minder leuke zaken bleken te liggen ..

Picture Post

Beginnen doen we met heerlijk weer! Het voordeel van in Brugge te wonen, is dat ik steeds het gevoel krijg ‘toerist’ te zijn wanneer ik in de stad rondloop. Zeker met mooi weer! Na een terrasje besloten vriendjelief & ik naar ‘Spotlight’ te gaan kijken om wat af te koelen. Beklijvende film!

Picture Post

Ook deze maand stonden er weer enkele leuke events op het programma! Samen met Bjorn, Marijke, Steffi & Griet ontdekten we enkele leuke nieuwtjes van Vichy, Roger & Gallet en La Roche-Posay. Die laatste geeft trouwens de raad om regelmatig naar je vlekjes te laten kijken, om zo huidkanker geen kans te geven! Doe jij dat al?

Picture Post

Picture Post

De eerste BBQ van het jaar was een feit!

Picture Post

Meer feel-good summervibes, maar dit keer aan zee! Lang geleden dat ik ‘t nog zo warm had aan ‘t strand. Geen zuchtje wind, maar wél een stralende zon. We trokken naar ons vertrouwde plekje, op het strand tussen Wenduine & De Haan! Ook gingen we naar ‘Wu Wei‘, maar daar staat intussen een aparte post van online!

Picture Post

Picture Post

Ik ging helpen op ‘Dwars door Brugge’, een loopwedstrijd die letterlijk door de Brugse binnenstad loopt. Het was snikheet, zowel voor crew als voor lopers. Chapeau aan iedereen die de wedstrijd heeft uitgelopen!

Picture Post

Picture Post

Argon op z’n best ..

Picture Post

Met een goede vriendin naar Jilles Burger, een van de beste burger-adresjes in Brugge! ‘t Was een héél leuke avond! Ik koos voor de burger met geitenkaas & pijnboompitjes trouwens .. THE YUMMMMMMMMMMMMMMMM!

Picture Post

Super lieve foto van Laurence & ik tijdens het Unilever Care Event! Was echt een zotleuke avond, vol nieuwtjes van alle Unilever-beautymerken! Jullie hebben nog een samenvatting van mij te goed! Bovenaan deze post kon je trouwens Bjorn & ik spotten.. Weer in onze ‘normale’ doen! Ook heb ik weer heel wat test-producten meegekregen! Benieuwd!

Picture Post

Picture Post

Het volgende event was eigenlijk totaal niet blog- noch beautyrelated! Eentje die ik zelf spotte op internet, namelijk ‘Les Nuits’ van Botanique in Brussel. Vanessa Carlton, een van mijn jeugdidolen trad er op, om haar nieuwe CD ‘Libermann’ voor te stellen. Intussen al grijsgedraaid via spotify!

Picture Post

Picture Post

Quality time met verhuizende vriendin & lekkerbekken dankzij Stoffel z’n home-made pizza!

En dan .. Nét exact een week voor ons vertrek naar Ierland, val ik toch wel niet van de trap zeker? Verdict? Een weekje gips en platte rust .. Zucht, daar gaat onze trip .. Gelukkig herstelde ik sneller dan normal, en mocht ik toch vertrekken. ZONDER GIPS! Wél met stok, wat enkele grappige foto’s opleverde..

Picture Post

Picture Post

We bezochten er onze ‘Ierse’ vriendjes, die binnenkort terug naar België komen! Whoop whoop! We hebben van onze laatste trip daar écht iets moois gemaakt. Prachtig land, maar enkel en alleen als’t niet regent, haha! Hier zie je ons trouwens in de Wicklow Mountains! Spotten jullie de stok op de foto?

Picture Post

Picture Post

Kijk Argon fotogeniek wezen! Hij is dol op touwtjes!

Picture Post

Ook deed ik mee aan de Demak’Up Water Detox Challenge, maar door m’n gegipste poot heb ik véél minder actief kunnen deelnemen dan verhoopt. Hebben jullie meegedaan met de challenge?

Picture Post

Hopelijk vonden jullie deze kleine inkijk in m’n leven ook weer interessant? Ik ben benieuwd wat de Mei me zal brengen! Hopelijk héééééééééééééééél wat mooi weer! Hadden jullie ook zo’n drukke maand?

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “An Essential Sneak Peek #6

  1. Altijd fijn, zo’n blik achter de schermen ! Je hebt inderdaad een drukke maand gehad, amai ! Dat de zomervakantie binnenkort even druk en leuk mag zijn ! 😀

  2. Inderdaad, drukke maand achter de rug heb je. Vond het echt superleuk en gezellig toen jullie zijn afgekomen ☺️ minder dan een maandje en we zijn terug in België!

  3. Hopelijk geen last meer van je voet? En die burger van Jilles ziet er súperlekker uit! Ik heb die volgens mij een hele tijd geleden bij Jilles Gent gegeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *