Personal

An Essential Sneak Peek #3

Met veel plezier zie ik dat deze artikelen enorm goed gesmaakt wordt door jullie! Tot nu toe waren het enkel diegenen die mij op instagram volgden, die wisten hoe mijn leven er uit zag. In 2016 wilde ik jullie echter wat meer betrekken in mijn leven in deze wat persoonlijkere rubriek ‘an essenial sneak peek’. Geinspireerd op de vele ‘my life in pictures’-artikelen op andere blogs, maar dan met een eigen twist!

Februari mag dan wel een kortere maand zijn dan al de rest, naar drukte toe merkte ik zéker geen verschil. Ik bezocht weer enkele events, maakte een switch in mijn levenspatroon en bracht wat quality-time door met vriendjelief! Benieuwd wat ik allemaal uitspookte?

Picture Post

Laat ik misschien beginnen met die wijziging in mijn levensstijl! Ik vond al een tijdje dat ik weer wat moest gaan sporten. Vroeger ging ik met het openbaar vervoer werken, en fietste ik elke dag zo’n 10km aan een vrij stevig tempo. Nu ik al twee jaar met de wagen ga werken, voelde ik gewoon m’n conditie achteruit gaan. Ik kocht deze maand dan ook ein-de-lijk m’n crosstrainer, waar ik nu 4x in de week zo’n 40min op te vinden ben! En ik ben ervan geschrokken dat ik al zo snel resultaat zag. Ook drink ik weer heel wat meer water dan vroeger!

Picture Post

Vloggloss kijken terwijl ik sport is een vaste routine geworden in het weekend! Haar laatste vlogs al gezien? ZO cute!

Picture Post

Picture Post

Met vriendjelief ging ik het eerste weekend van Februari naar Brussel om te gaan eten in ons favoriete Brusselse Restaurant ‘Restobières’ – een restaurant waar ALLES met bier gemaakt is – en te genieten van elkaar en al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft!

Ik ging er trouwens langs bij beautystore ‘Kroonen & Brown’. Een winkel volgestouwd met high-end brands die elke beautylover wel zal weten te apprecieren! Ik kocht er een geurkaars van Byredo, die al een tijdje op m’n wishlist stond. Niet goedkoop, but totally worth it!

Picture Post

Picture Post

Picture Post

Februari stond ook weer in het teken van enkele leuke releases! Begin Februari trok ik met Bjorn van Male-Avenue naar Wallonië om daar een heleboel nieuwtjes te ontdekken van La Prairie, Atkinson, Moschino, Karl Lagerfeld, .. en dat in een heel rustig kader!

Picture Post

Picture Post

Al sloeg de nieuwe release van Moschino toch wel alles! Hoe geniaal is deze stand?!

Ook ‘The Body Shop’ kwam met een heel resem nieuwe producten! Jullie konden er al heel wat over lezen op Essential Honesty trouwens! Al gezien? Nu, niet alleen kwamen ze met een geheel nieuwe productlijn, ook enkele ‘oude’ producten werden in een nieuw jasje gestopt om het nieuwe charter ‘Enrich, not Exploit’ van het merk in de verf te zetten. De Hemp Hand Cream is daar een voorbeeldje van. Enja, dat hebben we gevierd. Met een hennep-biertje. Echt waar!

Picture Post

Picture Post

Oké, terug naar wat meer ‘privé-beeldmateriaal’. Elk jaar gaan m’n vriend & ik in februari naar Thermae 2000 in Valkenburg-aan-de-Geul. Onze zesde editie dit keer, waar we de avond afsloten met een heerlijk vijfgangenmenu.

Picture Post

Dan nog enkele random kiekjes:

Picture Post

Picture Post

Liefde tussen poezenvriend & ik. Vriendjelief was enkele dagen op reis, waardoor wij het kot voor ons alleen hadden. Wat een schatje is Argon toch!

Verse courgettesoep voor iedereen!

Picture Post

Picture Post

En, last but not least: Wat voorbereidingen treffen voor onze volgende #BroSis-trip! Raad jij naar welke stad m’n broer & ik dit jaar gaan?

Hopelijk vonden jullie deze kleine inkijk in m’n leven ook weer interessant? Ik ben benieuwd wat de nieuwe maand mij zal brengen! Hadden jullie ook zo’n drukke februari?

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “An Essential Sneak Peek #3

  1. Dat Brussels restaurant ga ik zeker onthouden. Mijn vriend houdt ook erg van (koken en eten met) bier dus het zou echt wel iets voor hem zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *