Personal

An Essential Sneak Peek #1

Wanneer ik lezers ontmoet, vragen ze me altijd waarom ik zo weinig over mijn privé-leven post op mijn blog. Enkel wie mij op instagram volgt krijgt een kijkje in hoe mijn leven er uit ziet. In 2016 wil ik jullie echter wat meer betrekken in mijn leven in deze nieuwe rubriek ‘an essenial sneak peek’. Geinspireerd op de vele ‘my life in pictures’-artikelen op andere blogs, maar dan met een eigen twist!

Ik trap af met ‘An Essential Sneak Peek’ in wat ik heb uitgespookt in de maand december. Dé feestmaand bij uitstek! Kijken jullie mee?

Picture Post

Mijn eerste wapenfeit van december 2015 was het Nivea event dat plaatsvond in Brussel. We kregen er uitleg over alle nieuwigheden die op jullie worden losgelaten in 2016 én werden verwend met een heus ‘Turkey Dinner’.

Ik ging samen met Bjorn, wat resulteerde in een super mooie én leuke foto! Achteraf kreeg ik nog een pakketje binnen met mijn ‘eigen potje’ Nivea! HOW COOL!

Picture Post

Picture Post

SUSHIIIIIIIIIIIIIII! De lekkerste Sushi van Brugge vind je bij Kanikama, maar wij raken daar echt nooit. Ten eerste is er nooit geen parking in de buurt, en ten tweede is het daar altijd super druk.

We ontdekten echter dat Kanikama sinds kort op Pizza.be staat, waardoor we nu gewoon hun heerlijke sushi van thuis uit kunnen bestellen én met smaak opeten! En sinds ik m’n iPhone 5 heb, kan ik ‘t gewoon super makkelijk bestellen via de app!

Picture Post

Hello there iPhone 5! Eindelijk weer wat sneller kunnen werken met m’n telefoon.. Niet meer houdbaar met mijn iPhone 4!

Picture Post

Picture Post

Ik ging met een van m’n beste vriendinnen naar Florence + The Machine in’t Sportpaleis in Antwerpen. WAT. EEN. TOPWIJF!!! Zo’n krachtige stem, zo’n emotie in haar teksten .. Echt, nóg beter dan op Werchter!

Picture Post

Poezenvriend is sinds we verhuisd zijn enorm aanhankelijk geworden. ‘s Avonds komt hij zo goed als altijd knuffelen, wat soms héél mooie foto’s oplevert! Is’t geen schatje? Wil je meer foto’s zien op instagram? Neem eens een kijkje op de hashtag #Argonthecat, daar vind je al z’n foto’s op terug!

Wat vinden jullie trouwens van m’n Kersttrui? Ik kocht ‘m bij Lidl en iedereen vindt ‘m super cute! Hoe kan het ook? PENGUINS!!!!!!!!!!!

Picture Post

Picture Post

Vriendjelief wilde dit jaar nog eens citytrippen, en toen we op internet een website vonden die enorme deals aanbiedt binnen Europa, boekten we een vierdaagse naar Berlijn. Op voorhand niet m’n favoriete bestemming, maar achteraf gezien echt wel de moeite waard!

Berlijn is geen mooie stad, maar wel eens waar je de geschiedenis gewoon nog voelt. We huurden een fiets om de stad in te gaan ontdekken en boekten een ‘alternative Berlin tour’, op zoek naar Street Art! Deze Astronaut is trouwens wereldberoemd!

Picture Post

Picture Post

Kerstmarkten kregen direct ook een andere betekenis! PRETTYYYYY!

Picture Post

Op Kerst maakte ik nagenoeg geen foto’s. Ik genoot van het gezellig samenzijn, het lekkere eten en de awesome cadeautjes die ik kreeg! Dit kreeg ik trouwens van m’n broer! Nu kan ik eindelijk naar Editors luisteren als ik nog eens een uurtje op en af moet naar Brussel of Antwerpen ..

Picture Post

Picture Post

Op’t nippertje raakten we nog in Disneyland in 2015! Dit jaar gaan er heel wat van mijn favoriete attracties dicht voor onderhoud, dus wilde ik zeker nog eens gaan. We gingen samen met Nicky & Stefan, onze ‘Ierse’ vrienden die op bezoek waren in België & Nederland! Het was trouwens de eerste keer dat mijn vriend in Disneyland was! En nu hopen dat hij de kriebel te pakken heeft ..

Picture Post

Picture Post

Een onvergetelijke dag, dat is wel ‘t minste wat je kan zeggen! Met enkele vriendinnen organiseerden we op’t einde van de maand nog een Kerstfeestje, waar we een ‘secret santa’ hielden! Kijk eens wat een leuke dingen ik kreeg! Valt het op dat ik een Disney-fan ben?

Picture Post

Dit was trouwens niet de enige Secret Santa waar ik aan deelnam deze maand, maar daar hoor je morgen meer over! Al benieuwd?

Hopelijk vonden jullie deze kleine inkijk in m’n leven interessant? Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar én een nieuwe maand mij zal brengen! Hoe is jullie decembermaand verlopen?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “An Essential Sneak Peek #1

  1. Ziet er allemaal echt super gezellig uit 🙂 Ik heb ook niks foto’s gemaakt met kerst hahaha, was meer bezig met eten en eten en oh ja, gezelligheid, en eten….. Goed om te weten dat ik in 2016 en wss 2017 niet naar Disneyland moet gaan. Kan je op de website trouwens zien welke attracties tijdelijk dicht gaan?
    PS: In IE doet je commentformulier heel raar (kan bij vakjes van naam enzo niks invullen…)

  2. Tof! We hebben redelijk wat dezelfde dingen gedaan deze maand precies 😉 Ik was ook bij Florence (ze was inderdaad echt fantástisch!) en ben ook even in Berlijn geweest. Helaas geen Disneyland voor mij 😉 In februari ga ik met mijn vriend wel nog een paar dagen weg en 1 of 2 dagen Disneyland lijkt me wel een heel tof plan! Vanavond maar eens voorstellen….

    1. Ja, want zoals ik al tegen Bibiane zei hieronder, sluit er heel veel vanaf Maart! Hét ideale moment om je liefje te overtuigen! Wat vond je van Berlijn? Speciale stad hé?

  3. Jaaaa, random pictures zijn te leuk, fijn dat je ze vanaf nu ook op je blog deelt!! En oh, Disneyland, ik moet er toch eens geraken tijdens de kerstperiode!
    Ik wens jullie alsook een schitterend 2016, dat het een topjaar mag worden! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *