Alessandro, nails

Alessandro Silent Dune

Als ik één iets leuk vind aan de herfst, is het wel dat ik ongegeneerd mijn favoriete nagellakkleurtjes weer kan bovenhalen. Ik heb het echt voor wijnrode kleuren, nude-taupekleuren en paarsachtige pastellekes. Ideale herfstkleurtjes die ik ook dit jaar weer zag voorbij komen in het land der nagellak.

Eve's Kiss

Mijn favoriete kleur op dit moment komt uit een verrassende hoek: Alessandro’s Silent Dune. Ik kreeg ‘m per toeval door de I love myself box die ik enkele maanden geleden bestelde, maar was er op slag verliefd op! Deze kleur uit de ‘Material Girl’-collectie heeft dan ook alles wat ik zoek in een nagellak: super gepigmenteerde & langhoudende kleur én een super dekkende formule. Check, check en check!

Eve's Kiss

Silent Dune is een oudroze, naar taupe-nude neigende kleur die heel mooi is als je een kleurtje op je nagels wil dragen, maar niet te veel wil opvallen. Laat dat nu nét het type kleur zijn dat ik het liefst draag als ik uit werken ga. Aanwezig en verzorgd, maar ook niet te druk!

Eve's Kiss

Vergeef mij trouwens alsjeblieft de droogheid van m’n nagelriemen. Ik heb helaas weer een beetje last van winterhandjes..

De nagellakjes van Alessandro Material Girl zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten, en kostten €4,95 per stuk.

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Alessandro Silent Dune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *