Unboxing

Deautybox November 2015

Wauw, is het al December? What the .. Oké, als je nog niet door hebt dat de tijd serieus beginnen vliegen is, is er altijd een Deautybox die je even wakker schudt met de boodschap ‘Hé, de maand is bijna gedaan hoor’ .. Exact mijn reactie trouwens toen de postbode er stond met mijn pakje!

DSC_2383

Traditioneel staat de November Deautybox staat in het teken van heerlijk me-momentjes met een hele hoop verwenproducten. En daar kan ik Deauty geen ongelijk in geven. Het wordt alsmaar frisser & guurder buiten, dus een beetje extra me-time kan nooit geen kwaad!

1. Oral B – 3D White Luxe Whitening Versneller – Full Size


Oral B is niet echt een nieuw merk voor mij, maar een ‘White Luxe Whitening Versneller’ is totaal iets nieuws! Het is zéker geen tandpasta, maar een whitening verzorging dat je gebruikt nadat je je tanden gepoetst hebt. Een aanvulling op je gewone tandpasta.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €4,99

Een beetje een ‘whitening’ kuur zo net voor de feestdagen? Moet kunnen, toch? Al is m’n ervaring met zo’n systemen niet echt positief. Ik hoop dat deze van Oral B me wel kan overtuigen. Ik ga ‘m nu gebruiken in aanvulling met mijn dagdagelijkse Sensodyne-tandpasta.

2. Body & Bess – Hand Lotion – Full Size


Oplettende lezers zullen Body & Bess herkennen van dit artikel. Ik kende het merk echter al van voor de persdagen, en was toen al enorm geïntrigeerd door het merk. Leuk om er nu eindelijk eens een full size van te kunnen proberen

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €12,50

Body & Bess is een natuurlijk huidverzorgingsmerk op basis van bijzondere vruchtenoliën, en werkt het vaakst met frambozenpitolie, iets wat je ruikt wanneer je ‘m opsmeert. HEERLIJK! Moet ik er nog een tekeningetje bij maken?

3. Demeter – ‘Library of Fragrance’ in Jasmine – Full Size


ARE YOU KIDDING ME? Een cologne-sray van Demeter in de Jasmijn-variant? Als dat geen leuke én persoonlijke touch geeft aan mijn Deautybox, weet ik het ook niet meer. Hij zat er wel standaard in natuurlijk, maar jullie kennen intussen mijn Jasmijn-adoratie wel al een beetje zeker?

DSC_2383

Full size van 15ml – aanbevolen verkoopprijs: €12,50

Deze spray komt uit de ‘Libary of Fragrance’ van Demeter, een Amerikaanse createur van fijne geuren die je zonder problemen kan mixen en matchen. Een beetje zoals Jo Malone doet, maar de ‘Libary of Fragrance by Demeter’ is véél uitgebreider. Zeker eens een google-bezoekje waard hoor!

4. T. LeClerc – Mascara ‘Volume Effet Bloom’- Full Size


WOOHOO! Opnieuw feest! Je doet me altijd een groot plezier met de producten van T. LeClerc, en zeker als het een product is uit hun assortiment dat ik nog niét kende! Deze mascara is daar dus één van!

DSC_2383

Full size van 15ml – aanbevolen verkoopprijs: €22,00

Deze mascara heeft een erg apart borsteltje. Zo eentje heb ik alvast nog nooit gezien bij andere merken. Nu, wat het ook zijn mag, deze mascara belooft een volume-effect om ú tegen te zeggen! En als dat echt het geval zou zijn, heb ik denk ik een nieuwe favoriet in mijn make-up-tas!

5. Vita Verde – Katoenschijfjes met Korenbloemwater- Full Size


Het klinkt misschien belachelijk, maar sinds ik effectief vijventwintig ben, besteed ik veel meer aandacht aan mijn oogverzorging. Daarom ben ik ontzettend blij dat deze oogcompressen van Vita Verde in m’n box zitten!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €4,49

Een katoenen kompres voor op de oogleden? Klinkt niet slecht me dunkt. Zeker niet als je weet dat de ingrediënten in het kompress voor 98.5% van natuurlijke herkomst zijn. Korenbloemwater is het hoofdingrediënt wat een ontzwellende werking heeft. Getest en goedgekeurd!

Am I happy?


Een box mét een full size make-up product, een heerlijke handcrème, natuurlijke kompressen én een parfum met Jasmijn? Ook zat er nog een staaltje in van de huidolie van Talika, iets wat altijd van pas komt!

DSC_2383

Een box waar een mens écht gelukkig van wordt als je ‘t mij vraagt! Er zit voor ieder wat wils in! Ze zijn echt op goede weg bij Deauty, zowel naar variatie als naar nieuwe merken toe. Ik blijf trouwe fan!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Deautybox November 2015

  1. Ik vond deze box net wat minder, hoewel ik ook weer niet ontevreden was… Jasmijn is niet echt mijn ding, de mascara viel een beetje tegen en ik weet niet hoe consequent ik zo’n aanvullende tandpasta zou gebruiken! 🙂
    Ik had van Body&Bess een gezichtsscrub en daar ben ik wel heel blij mee! Al had ik met een hand lotion even blij geweest! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *