perfume

4711 Acqua Colonia did it again ..

Een nieuwe revelatie in de parfum-obsessie van ondergetekende! Het meestgedragen parfum deze maand was voor de verandering géén zoete, zwoele of jasmijn-bevattende geur, maar een héél frisse, zacht doch ergens wel pittig geurtje waar de vorige persdagen al héél wat om te doen was. Menig blogger werd op slag verliefd, maar ikzelf was weer mijn sceptische zelve! Tot nu dus ..

Acqua Colonia Peach Coriander

I’m talking about the new Acqua Colonia fragrance here! Geen typisch geurtje die ‘eau de cologne’ schreeuwt van bij de eerste spritz, maar wél eentje die fris opent, maar wél in combinatie met de zoete, zachte geur van witte perzik. Misschien een niet zo evidente keuze voor het merk, maar hun vorige ‘atypische’ collectie (met o.a. de rode appel & chillipeper) had zodanig veel succes, dat ze opnieuw extremen gingen opzoeken.

Acqua Colonia Peach Coriander

De frisse eau de cologne werd immers niet alleen gecombineerd met de zachte perzik, maar ook met de pittige, kruidige geur van groene korianderblaadjes. Niet helemaal zeemzoet en zacht dus, maar licht verkwikkend. En het is nét dit contrast dat mij enorm aantrok in deze geur.

Om het geheel af te maken, kozen ze voor deze lancering niet voor felle kleuren – zoals dat in het verleden al eens het geval was – maar wel voor een héél lichte, perzikkleurige – well deuh, ergens logisch – verpakking. Iets minder schreeuwerig dan de voorgaande collecties, maar dat maakt het voor mij net een must-have in mijn collectie!

Deze nieuwe variant is vanaf eind april 2017 exclusief beschikbaar bij Planet Parfum en kost €19,90 voor een flacon van 50ml. In verschillende formaten verkrijgbaar.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “4711 Acqua Colonia did it again ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *