Body- & Skincare

2016, the summer of Dove

Hebben jullie ook het gevoel dat we deze zomer een handje moeten gaan helpen? Waar ik na een warme dag ontzettend hard kan genieten van een lekkere douche en mezelf erna verwen met een pamper-sessie met een smeuïge bodylotion, is het nu regenachtig, guur en kan er elk moment een storm losbarsten.

Summer of Dove

Niet echt motiverend voor zo’n heerlijke me-time sessies, niet? Gelukkig helpen de DermaSpa-producten van Dove me toch een beetje van deze blues af! Ik toon jullie vandaag de bodycare producten die ik ‘t laatst het meest heb gebruikt, toevallig allemaal uit dit gamma!

‘Goodness’ bodylotion

De ‘Goodness’-lijn zit boordevol met omega-zuren, die je huid nodig heeft als belangrijkste componenten van celmembranen in de huid. Omdat ons lichaam niet zelf deze omega-vetzuren kan aanmaken, moeten we ze binnenkrijgen via ons dieet of moeten we ze opsmeren.

Summer of Dove

Wat mij echter zo aantrekt in deze bodylotion? Hij trekt razendsnel in, smeert gemakkelijk uit over de huid én laat een zijdezachte huid achter die de hele dag goed gehydrateerd blijft.
 Ideaal om die droge plekjes die de kop opsteken bij dit weer direct in de kiem te smoren!

‘Intensive’ handcream

De handcrème komt ook uit de ‘Goodness’-lijn, en is verrijkt met hetzelfde lekkers als bij de bodylotion. Alleen is deze iets meer geconcentreerd dan de bodylotion, zodat hij de specifieke huidnoden van je handen kan gaan vervullen.

Summer of Dove

Net omwille van z’n rijke textuur, laat hij wel een lichte film achter op de huid. Niet dat het één en al vetplekken zijn, maar toch. Om snel even in de auto te smeren of op kantoor vind ik ‘m net iets te vettig. Na een heerlijke douche of bad daarentegen ..

‘Summer Revived’ bodylotion

Wie kent de Dove ‘Tanning-‘lijn nog? Liefhebebrs van deze lijn kunnen hun hart ophalen met de Summer Revived lijn, want dit is namelijk de verbeterde versie. De formule is verbeterd met de Cell-Moisturiser Technologie, die nog beter hydrateert dan z’n voorgangers!

Summer of Dove

Ik gebruik deze bodylotion liever ‘s avonds omdat ik vlekjes op witte kledij zo tot een minimum beperk. Met zelfbuiners moet je het lot natuurlijk ook niet gaan uitdagen. Het zelfbruin-effect is echter wel héél subtiel. Een beetje een sunkissed effect. Handig, nu de zomer wat op zich laat wachten!

Summer of Dove

Drie heerlijke producten die ik per toeval los van elkaar ontdekte! Ze doen wat ze beloven: ze hydrateren mijn huid en zijn omwille van hun ‘spa-ervaring’ even verwenmomentje voor mezelf! How awesome is that?

De producten uit de DermaSpa-collectie zijn betaalbaar, makkelijk verkrijgbaar én nog eens kwalitatief goed ineen gestopt! Je vindt ze gewoon bij de supermarkt, waar de prijs kan verschillen van filiaal tot filiaal. Heb jij al eens iets uit de DermaSpa-lijn gebruikt?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “2016, the summer of Dove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *