Style

Daniel Wellington Sheffield Rosegold

Oplettende volgers hebben ‘m ongetwijfeld al meermaals op instagram zien voorbij komen, maar m’n ‘nieuwe’ Daniel Wellington en ik zijn de laatste paar maanden bijna onafscheidelijk geweest. Tijd om ‘m eens formeel aan jullie voor te stellen, vind je niet?

New Daniel Wellington

Ik weet niet wat het is met dit merk, maar het weet me elke keer weer te verrassen. Ik was al ontzettend blij met mijn ‘Classic York Lady‘, maar laat me eerlijk zijn: deze nieuwe Black ‘Sheffield Rose Gold’ is the real thing. Zwart & roségoud? Check!

Vrouwen en dat roségoud, dat is toch wel iets he. Of het nu een hype is of niet: ik vind het mooi! Het werd dan ook tijd dat er naast een zilveren en gouden wijzerplaat eindelijk een roségouden exemplaar is bijgekomen. In combinatie met het zwarte lederen bandje is het écht classy.

‘t Zal je dan ook niet verbazen dat ik quasi dagelijks met deze rond m’n arm loop. Elegant, mooi en past overal nog eens bij ook! En oh, mijn collega’s & klanten zijn er zot van! Ik krijg er zelfs geregeld een complimentje over, en dat wil al eens iets zeggen hé?

Dit horloge van Daniel Wellington bestaat in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van hoe breed je ‘t bandje wilt. Het horloge kost €159,00 en is zowel online als offline verkrijgbaar indien er een erkende dealership is door de verkoper.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *