Make-up

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream

Oef, ‘t is bijna weekend! Weekends zijn heilig voor mij, zowel op het vlak van mijn mentale wellbeing als op het vlak van make-up & skincare. Als ik op een lazy sunday me toch een beetje wil optutten – want ja, ik ben zo iemand die niet buitenkomt zonder make-up .. sorry – om naar de winkel te gaan zonder me een slons te voelen, grijp ik steeds terug naar een basic BB- of CC-cream. Deze ‘Hyaluron-Filler CC Cream’ van Eucerin ontdekte ik in een Deautybox, en gebruik ik nu heel regelmatig!

Eucerin is een merk waar ik altijd wel iets vind dat me aanspreekt. Is het niet één van hun bodylotions die in m’n douche staat, is het wel hun miscellaire water die je in m’n beautykastje vindt. Het was dan ook geen verrassing dat ik in deze CC-cream wel een trouwe bondgenoot ging vinden.

Eucerin CC

Deze CC-cream heeft voor elk wat wils. Ten eerste zit er in de Hyaluron-Filler CC Cream een degelijke zonnebescherming. In het weekend ga ik meestal maar voor een beperkte tijd te deur uit, en kan mijn huid best voort met de SPF15. Wanneer ik iets langer moet buiten vertoeven, draag ik steevast een primer met SPF50 of een zonnecrème. Overdreven? Nope! Al eens bij de dermatoloog geweest?

Eucerin CC

Daarnaast hangt er ook een anti-ageing-werking vast aan deze crème. Nu ik dichter bij de 30 ben dan bij de 20, pas ik bewust m’n skincare routine een beetje aan. Alle beetjes helpen, ook deze! De crème bevat hyaluronzuur, een zuur dat steeds meer voorkomt in m’n routine, die actief rimpeltjes gaat bestrijden. Iets waar je NOOIT vroeg genoeg mee kan beginnen me dunkt!

Eucerin CC

Ik heb de ‘Light’-variant, en hoewel dit product een gele ondertoon heeft, matcht het wonderwel met m’n huidskleur. De dekking is niet super, maar dat verwacht ik ook niet van een CC-cream. Roodheden zijn weggewerkt en m’n teint ziet er op slag een beetje ‘wakkerder’ uit! Weekend = sleepyface!

Eucerin CC

De verpakking is trouwens eentje waar veel merken een puntje aan kunnen zuigen. Niets te doorzichtigheid, niets te tube, maar gewoon een heel stevige pompflacon die heel eenvoudig doseert. Zo heb ik foundations en BB-, CC-, DD,-, .. crèmes het liefst! Well done Eucerin!

Deze Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream van Eucerin is te koop bij de (online-)apotheek, bij iU en héél af en toe bij de drogisterij! Voor 50ml betaal je rond de €16,50. Er bestaan drie kleurvarianten, mocht de ‘Light’ voor jou wat te donker zijn!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream

  1. Het is gek hoe de rimpeltjes opeens snel kunnen komen, niet? Ik let niet echt op zonnebescherming in mijn crèmes en ik begin mij nu best te schamen, oeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *