Make-up

Rimmel Wonder’full Volume Colourist

Als er één type product is waar ik hondstrouw ben aan slechts een tweetal merken, is het wel mascara. Ik ben ongelooflijk ‘picky’ als het hier op aankomt. Ze mogen m’n – van nature al vrij donkere & lange – wimpers niet aan elkaar doen plakken, ze laten klonteren of de ogen die ze beschermen doen opvallen in een ‘panda bear’-kind-of-way. Heel wat vereisten dus, waardoor heel wat merken me niet kunnen bekoren op het vlak van mascara.

Rimmel

Nu hoorde ik echter van de nieuwste mascara van Rimmel – deze Mascara Wonder’full Volume Colourist – die je wimpers niet alleen tijdelijk in de verf zet, maar ze op termijn ook effectief donkerder maakt. Wait, whut? Een mascara die je wimpers donkerder maakt? Echt? Oké, die moet ik testen!

Rimmel

Rimmel is een merk dat ik enkel en alleen leerde kennen door de collecties die ze samen met Kate Moss creerden. Zelf heb ik intussen drie lipsticks uit die collectie versleten, maar gek genoeg testte ik nooit andere producten uit van het merk. Deze mascara bracht daar dus eindelijk eens verandering in!

De packaging is alvast een stuk mooier dan de standaard mascara’s die je in de drogisterij vindt. Geen scheeuwerig roze, geen knalgeel, geen basic zwart, maar een verpakking die van lichtbruin overgaat in zwart. Een knipoog naar het ‘darkening’ effect van deze mascara.

Rimmel Wonder’full Volume Colourist

Het borsteltje vind ik alvast makkelijk werken, maar dat iets iets persoonlijk natuurlijk. De ene heeft graag een smal kammetje, de andere liever een dik borsteltje. Dit borsteltje zit ergens tussenin. Hij separeert heel mooi m’n wimpers, maakt ze gitzwart én brengt de mascara heel egaal aan. Geen brokjes in mijn wimpers!

Rimmel Wonder’full Volume Colourist

Ik ben wel super tevreden over het effect! Ook al zijn m’n wimpers eigenlijk al pikzwart, vind ik het leuk dat ze iets meer ‘drama’ hebben wanneer ik deze mascara draag. Ik hoor van anderen dat het effectief je wimpers donkerder maakt, dus mensen die lichtere wimpers hebben dan ondergetekende, zullen een vette kluif hebben aan deze mascara!

Deze nieuwe mascara van Rimmel is verkrijgbaar bij de drogisterij en kost €14,95! Sinds begin maart verkrijgbaar!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Rimmel Wonder’full Volume Colourist

  1. Aan het borsteltje te zien, zou ik deze waarschijnlijk ook wel fijn vinden. Mijn wimpers zijn sowieso al zwart, dus voor het donker makende effect moet ik hem niet kopen.

    1. Die van mij zijn ook al pikzwart, maar ‘t is ook meer door dat borsteltje dat ik dacht van ‘ik ga die eens testen’. Heb ‘m nu uitgeleend aan iemand die wél lichte wimpers heeft. Eens zien wat dat doet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *