perfume

Scent of Liu Jo

Het Italiaanse modemerk Liu Jo zal menig blogger wel niet onbekend zijn in de oren klinken neem ik aan? Zelf kende ik het merk, maar eigenlijk enkel van hun handtassencollecties. Hun kledij ging een beetje aan mij voorbij, en ik viel haast van mijn stoel toen ik las dat ze intussen al een tweede geurtje op de markt hadden gebracht.

Scent of Lui Go

Tijd om op beauty-ontdekkingstocht te gaan me dunkt! Hun nieuwste geur ‘Scent of Liu Jo’ werd in de zomer van vorig jaar (oké, hoe raar klinkt dit nu weer .. ) gelanceerd en is deels geïnspireerd op hun eerste geur. Of toch, het flesje! Net zoals bij de EdP, een doorzichtig vierkant flesje met prachtige gouden details en een hangertje waar een steentje in zit. Een écht Italiaans merk, met de nodige bling!

Scent of Lui Go

Het is duidelijk dat Liu Jo zich liet inspireren door hun originele Eau de Parfum – waar ik uiteindelijk een staaltje van wist te bemachtigen in de parfumerie – bij het creëren van deze geur, maar dat is absoluut geen misser. Hij heeft een zeer een frisse opener die vrij snel plaats maakt voor het bloemig en zoetere hart. Daardoor is hij iets warmer. Precies ook wat orientaalser naar mijn mening.

  • Topnoten: Limoen, viooltjesblad en kardemom
  • Hart: Lelietjes-van-dalen, jasmijn en crèmige vijgen
  • Basisnoten: Vanille en muskus en sandelhout

Scent of Lui Go

Hou er wel rekening mee dat je regelmatig moet bijsprayen. Het is en blijft natuurlijk een eau de toilette, waardoor je de geur iets minder intensief blijft ruiken, maar desondanks vind ik dat hij vrij goed blijft ‘rondhangen’. Dit parfum is ideaal voor mensen die houden van een wat zoetere geur, maar hun omstaanders er niet mee willen ‘ambeteren’, iets wat ik met mijn ‘Petite Robe Noire’ van Guerlain bijvoorbeeld wel heb.

Liu Jo is nu te koop bij ICI Paris XL. Je vindt het zowel het originele eau de parfum van Liu Jo als deze nieuwe ‘Scent of Liu Jo’ exclusief bij Ici Parsi XL. Voor 30 ml betaal je €39, voor 75 ml €59 & voor 100 ml €79. Zelf heb ik eentje van 30ml!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Scent of Liu Jo

  1. Ik ben grote fan van Liu Jo, zowel van de handtassen, schoenen, kledij en zeker het parfum! Deze heb ik niet omdat ik de paarse (parfum) versie heb!
    Liefs,
    Eefje

  2. Ik ben echt verliefd op deze geur. Inderdaad wel een eau de toilette, maar voor een eau de toilette vind ik de houdbaarheid bijzonder goed. Dit is absoluut één van mijn favoriete geurtjes geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *